Sari la conținut

Neata, tanar in actiune – mi-am facut blog in carantina

100 obiective in viata - madalinflorea.ro

De 2 ani tot visez sa am un blog… mereu am amanat. Ba ca nu am bani, ba ca nu am timp, ba ca nu stiu cum sa-l fac, ba ca n-as avea eu ce scrie. La scuze ne pricepem toti. Asa ca… am zis sa “profit” de carantina si sa ma apuc TOTUSI de el, de TANAR IN ACTIUNE.

Dupa multe video-uri cu indieni si chestii care pareau gratis de instalat, dar apoi imi cereau bani. Dupa ceva nervi intinsi la maxim cand apesi pe ceva si nu mai poti modifica la loc… e cam gata (cred?). Simplu si la obiect: sectiunea home, sectiunea de articole si LISTA MEA IMPOSIBILA (de care mi-s mandru).

Bun, bun… dar ce pui pe blog-ul asta, tanar in actiune?

Cert este ca nu o sa dau niciodata sfaturi de mare intelept. Doar o sa pun niste intrebari si o sa raspund cum am facut eu treaba aia. Poate o sa te ajute sau poate nu, treaba ta. Insa, daca la altul a functionat, n-ar trebui sa chestionezi asta.

M-as bucura daca ai lasa un comentariu cu o idee, un feedback sau orice chestie mica. Asta ar face un adevarat tanar in actiune. Ce zic eu, as sari pe pat daca as avea un singur comentariu (pe langa ala automat dat de WordPress).

tanar in actiune - madalinflorea.ro
Un tanar in actiune care cauta un comentariu sau feedback de la tine – madalinflorea.ro

Acuma nu-mi ramane decat sa-mi fac vreo 15 conturi de WordPress si sa-mi dau comentarii singur, sa para ca am succes rapid.

Madalin Florea, anticipand unele pareri.

P.S.: o sa vorbesc foarte mult despre valoarea unei experiente. Sau cel putin de ce o percep eu asa valoroasa. Asta asa… in loc la angajat si castigat bani siguri 8 ore pe zi si altele (cativa bani de buzunar poti face singur daca iti doresti). O sa spui ca-i schema din aia – Tai Lopez – right? Nu-i bai… citeste articolele care urmeaza.

P.S.2: chiar o sa incerc sa dau follow la toti care se inscriu pe formular. Si pe Instagram, si pe Tik Tok.

5 comentarii la „Neata, tanar in actiune – mi-am facut blog in carantina”

  1. Waw! În primul rând felicitări, viața îți dă lămâi și tu faci limonadă! Ai făcut din carantină o oportunitate de a te dezvolta, voi aștepta cu drag postările tale.
    Ca propunere, mie mi-ar plăcea să știu mai multe despre cum se poate menține motivația.🌸

    1. Multumesc foarte mult pentru feedback, apreciez enorm <3 te reastept pe blog pe masura ce apar articole.. inclusiv despre cum sa te mentii motivat, cand lucrurile pe care le faci iti par tare, tare naspa :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *