Sari la conținut

Am lansat primul ebook gratis, TÂNĂRUL VIITORULUI

placa Paltinis - madalinflorea.ro

Primul meu ebook – sună foarte pompos, dar mi-am dorit să creez primul meu produs digital din dorința de a-l oferi celor care intră pe acest blog pentru prima oară. Are doar câteva pagini, îl parcurgi în maxim 15 minute, dar cred că are câteva informații care s-ar putea să te ajute pe tine sau un tânăr pe care îl cunoști.

M-aș bucura mult dacă dai un ochi pe el.
chiar dacă e GRATIS…

(articol de parcurs în 2 minute)

1. Ce conține ebook-ul?

Lansare ebook TANARUL VIITORULUI – madalinflorea.ro

În ghid, expun din experiența proprie câteva lucruri practice pe care un tânăr ar trebui să le facă, cât mai devreme posibil, pentru a-și putea descoperi și atinge pontențialul său.

Un lucru de ținut minte după citirea lui este că, așa cum spune Steve Jobs, nu putem conecta niciodată punctele uitându-ne înainte, ci doar uitându-ne înapoi (punctele sunt realizări, trăiri, nereușite, descoperiri, învățăminte, cursuri, evenimente din viața noastră). Așadar, citește ghidul și pornește la drum.

2. Cum îl poți obține?

Capitole ebook TANARUL VIITORULUI – madalinflorea.ro

E foarte simplu… trebuie doar să intri pe madalinflorea.ro, prima pagină, apeși pe Da, vreau, apoi introduci numele, prenumele și email-ul tău, urmând să-l primești instantaneu pe email.

Odată ce te abonezi, pe viitor vei primi și un rezumat lunar al articolelor pe care le-am scris în respectiva lună. Nu-ți face griji… baza de date este securizată, te vei putea dezabona oricând ulterior și nu o să-ți fac spam cu oferte la iPhone sau chiloți 🙂


Ți-a fost de ajutor articolul despre primul ebook?
MĂ POȚI SUSȚINE

cumpărând cărți care merită,
poți face o DONAȚIE pe PAYPAL
sau
alăturându-te grupului de oportunități de călătorit,
astfel continui să îți ofer informații GRATIS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version